Κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής για τους πελάτες της Vodafone στην Ευρώπη

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι καταργεί τις χρεώσεις περιαγωγής για τους πελάτες συμβολαίου από την 1η Ιουνίου 2017, ενώ για συνδρομητές καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού ξεκινάει από τις 15 Ιουνίου 2017 με ημερομηνία ολοκλήρωσης μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2017.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να καταναλώνουν τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, MB και SMS του προγράμματός τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν μηδενική χρέωση. Κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς κινητά Vodafone και σταθερά ή τυχόν άλλες εποχιακές προσφορές

Τα προγράμματα καρτοκινητής International, Taza και CU Xclusive θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι για τους πελάτες συμβολαίου, οι οποίοι ταξιδεύουν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να μιλούν και να σερφάρουν ελεύθερα χωρίς να ανησυχούν για τις χρεώσεις τους, η Vodafone τους παρέχει την υπηρεσία «Vodafone Πας Παντού» για να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα χρήσης τους σε όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα με μία επιπλέον χρέωση και μόνο για τις ημέρες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής.

Παράλληλα, για τους πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, οι οποίοι ταξιδεύουν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ανανεωμένο πρόγραμμα Daily Travel Pack τους επιτρέπει να κάνουν χρήση υπηρεσιών φωνής, SMS και data με μία επιπλέον χρέωση για ξέγνοιαστη επικοινωνία και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Oι συνδρομητές Vodafone μπορούν, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες 4G mobile internet σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου.